WordPress bootcamp


Je website met WordPress

In deze WordPress Bootcamp leer je in 3 dagdelen een website bouwen met WordPress. De Bootcamp is heel praktijkgericht en heeft als doel een website te bouwen waar je iets mee kunt voor de toekomst. Je website kun je gebruiken om te laten zien wat je allemaal kunt, maar je kunt hem ook als portfolio gebruiken voor bijvoorbeeld de vijf loopbaancompetenties van LOB.

Wil je iets ander, dat is ook mogelijk.

 Wat leer je zoal tijdens deze Bootcamp:
- de mogelijkheden van WordPress.
- hoe bouw je een WordPress site op.
- hoe werkt het dashboard.
- wat is een thema/een Widget/een Plugin.
- het maken van pagina’s en berichten.
- plaatsen van foto’s, films enzo.

In de drie dagen van de WordPress Bootcamp leer je een website ontwikkelen, inrichten, beheren en onderhouden.

De bootcamp bestaat uit:
- 3 dagdelen, bestaande uit theorie en praktijk.

Waar: Academie Mercuur, Sterrenkamp 1, 7811 HA te Emmen
We hebben twee lokalen beschikbaar met ieder 10 computers. Zorgen voor een eigen computer of laptop is dus niet nodig, maar mag wel. Elke deelnemer krijgt zijn of haar eigen subdomein met WordPress installatie. Hierdoor is mogelijk om ook buiten de Bootcamp aan de website te werken.

Dagdeel 3 zal worden afgesloten met een presentatie van alle websites op de computers, zodat iedereen overal een kijkje kan nemen. Uiteraard zorgen wij voor iets te eten en te drinken.

De Websites blijven tot 10 weken na einddatum beschikbaar voor de student. Binnen die 10 weken is het mogelijkheid om de website te verhuizen naar eigen domein en hosting. Informatie en mogelijkheden hierover worden tijdens dagdeel 3 besproken en uitgereikt.

Kosten:
Per Bootcamp hebben wij ruimte voor 20 leerlingen. Wanneer er voor extra eigen laptops wordt gezorgd kunnen we ruimte bieden tot 30 leerlingen. De kosten zijn per leerling € 75,00 exclusief 21% BTW.

Wie zullen tijdens de bootcamp de studenten begeleiden?
De begeleiding tijdens de Bootcamp wordt verzorgd door Angélique Snippe van ADM alles-in-1 en René de Groot van Nobanovi.

(Mogelijke startdatum in overleg)

+31630592322

Powered bij Nobanovi - 2020