Micro:Bit Inventor

Bootcamp Micro:Bit Inventor bootcamp
Bij de Micro:Bit Inventor bootcamp gaan de kinderen 4 maal, meestal verspreid over 4 weken achter elkaar aan de slag met Micro:Bit Inventor. Micro:Bit Inventor bootcamp is een geweldige manier om te beginnen met programmeren en hardware-interactie. De kinderen doen diverse experimenten en gebruiken verschillende componenten, waaronder het gebruik van LED's, motoren, LDR's (licht gevoeligheid weerstand) en condensatoren aan de slag.

Wat leren ze zoal tijdens deze bootcamp: De leerlingen leren spelenderwijs de basisbeginselen van het programmeren. Door middels van makkelijk te volgen instructiekaarten maakt je een vliegende start te geven. Je hebt geen ervaring met programmeren nodig, omdat alles stap voor stap is. Je programmeert en creëert circuits in een mum van tijd!

Daarnaast wordt het logisch denken gestimuleerd. Na deze workshop hebben ze geleerd: - de basisvaardigheden nodig zijn om met de micro:bit aan de slag te gaan; - hoe de micro:bit te gebruiken; - kennis van diverse componenten en wat zij doen; - oefeningen zelf te kunnen doen; - creatief denken; - problemen oplossen; - ICT basisvaardigheden; - samenwerken. De bootcamp is voor kinderen vanaf 10+.

De bootcamp bestaat uit:
- een groep van 8 leerlingen;
- 4x een sessie;
- sessie bestaat uit: Inleiding, uitleg en praktijk 4 groepjes van 2 leerlingen;
- duur 90 min.

U zorgt voor:
- een pc/laptop per 2 leerlingen;
- een internetverbinding;
- een digiboard of beamer.

Wij zorgen voor:
- Micro:bits, USB-kabels en accu’s;
- een stap-voor-stap handleiding;
- een tiental kant en klare programmacodes.

Waar:  Gewoon bij jullie op school of in overleg op andere locatie. (Mogelijke startdatum in overleg)

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

+31630592322

Powered bij Nobanovi - 2020